I forget stuff… really!!!

Halal bi Halal Ikasmariagitma Jakarta 2008

Pengalaman tahun lalu… sebagai angkatan ’93 dhewe eple eple… tahun ini strategiku ngangkut arek2 yang tinggal di Bintaro dan BSD (Bintaro Sanaan Dikit) akhirnya terkumpul lah Ndaz n Tantri… Ancer2 ke gedung tempat acara cukup jelas… Ada spanduk gedhe banget… Malahan kalo kita kelewatan ada spanduk tambahan dengan tulisan

Kebablasen Rek!

Dateng trus registrasi… trus nulis jeneng nang pin.. tahun iki moto acarane

Tresno Jalaran Soko Kuliner

Pin

Wah alamat tambah mekar… Acara dibuka Lagu Indonesia Raya… Untung ono teks e rek…

Mari doa… ono sambutan Ngremo…

Ngremo

Terus… mulai muncul Charlies Angels… Terus terang perhatianku tertuju nang Angels Butak alias mas Har… Wong iki selalu iso ngocok perut dengan leluconnya…

Mas Har

Mbah sari jem____ Dulinan dakon___

Tak pikir2 lek gelem nggawe wig bakal mirip sing asline… :))

Aku oleh titipan shooting handycam e mas Mecky pas nyanyi mars Ikasmariagitma…

Tapi durung mari nyanyi tak delok wong2 nang mburi wis podho nyiduk panganan… wah telat aku… yo wis… rekaman 1 lagu ae… Sepurane yo… mas Mecky… 😛

Nah, langsung mulai nyerbu… Pertama Bakso, trus cuwi mie, tahu campur, angsle… sambung rujak cingur, sego duro (wah iki panganan sing tak pikir ora bakal ono nang Jakarta…), ronde… trus kewaregen… wah memang bener Tresno Jalaran Soko Kuliner

Mangan

Eh, FYI sing gundul iki Dado’ dulu jaman SMA aku inget dia ama Bhawikarsu Band pernah bawain She’s Gone nya Steelheart… Mantab bok!!! iki photo Karo Rozy… Gitar kuningmu nang ndi Roz?

Anyway… mari mangan muleh… tidak lupa berpose…

Tidak lupa juga bagi2 kartu nama 😉 … dalam hal ini… tak bagi link group Ikasmariagitma nang facebook ae wis…

http://www.facebook.com/group.php?gid=27517650656

Eh iyo kelalen… tadi kita dapet voucher pijat… Gratis 2x 30 menit… 😀

T-A-J-I-P

  • Rozy

    Kapan pijet-e Wis!!??
    Bareng ta?

    Aku ono 2 voucher pijet, bojoku tak suruh melok jupuk.. Dadi entuk 2x2x30 menit.. he2x…BTW enak tenan yho panganan wingi,, benar2x nostalgia lah..

  • dadok

    Fotone uaapik tenaann… he he

  • in-noeng

    blas gak ono arek 91, mek dado’ karo aku thok….

  • teddy leuwol 82

    wis. tahun ngarep ajak en konco2mu liyane… sing enom2 wis wayah e ngurusi halal bihalal dan reuni an rek… sing kewut2 pasti ngewangi, koyok nang acara halal bihalal wingi….. pokok e, salam tahes yo rek….

  • oduy

    Siiiiip……

  • minet

    Wah..ndelok voucher dadi ngiler pijet neng bersih sehat.. aku lak pelanggan setia..:-p

    Buat Dadok.. hihi..setuju..apik lho fotone..hahaha..

    Biasane sing angkt’91 aku dewean.. nek enggak yo karo mbak Pecel.

  • asep”cepot”soeherman

    oleh kolem rek…? asep cepot bhawikarsu 91
    weleh3x..suwe or jamu ker..suwe ra ktmu
    ktmu wis dadi teli savalas..botak abis…dadok tenan tah iku…?

  • @Asep karo Minet… Dadok ono nang Fesbuk lho…
    iki public profile e http://id-id.facebook.com/people/Dadok-Widagdo/1587232590

  • teddy leuwol 82

    wis. tahun ngarep ajak en konco2mu liyane… sing enom2 wis wayah e ngurusi halal bihalal dan reuni an rek… sing kewut2 pasti ngewangi, koyok nang acara halal bihalal wingi….. pokok e, salam tahes yo rek….

Powered by Wordpress | Designed by Elegant Themes